e
Banner

Etiketler: ford trucks



Ford Trucks ve UND, güçlerini lojistik sektöründeki genç profesyoneller için birleştirdi


Yayın: 04-01-2022
Kategori: Ticari Araçlar

İş birliğiyle Ford Trucks sponsorluğunda "Genç UND Akademi" programında İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve sektörde uzmanlığa sahip kişilerin vermiş olduğu eğitimler ile geleceğin lojistik liderlerinin yetiştirilmesi amaçlanıyor.




Sarp Intermodal, filosunu Ford Trucks ile genişletti


Yayın: 29-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

2014 yılında kurulan ve 8 yıl içinde önemli lojistik firmalarından biri haline gelen Sarp Intermodal, filosunu 20 adet ‘2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY)’ ödüllü Ford Trucks F-MAX ile genişletti. Şirket, ayrıca 2020’den bu yana filosunu 65 adet Ford Trucks marka araçla büyüttü.




Ford Trucks’tan MLA Lojistik’e 50 adet yeni nesil çekici teslimatı


Yayın: 13-10-2022
Kategori: Ticari Araçlar

MLA Lojistik, filosunu yeni nesil Ford Trucks Çekici Serisi’nden 50 adet araçla genişletti. Kocaeli ve Mersin’deki depolarıyla faaliyetlerini sürdüren MLA Lojistik, son üç yılda yaptığı araç yatırımlarıyla filosunu 220 araca çıkardı.




Ford Trucks Batı Avrupa’daki büyümesini Avusturya ile sürdürüyor


Yayın: 13-10-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Tüm Avrupa’ya yayılma hedefiyle geçen sene sonunda Almanya ve Fransa Avrupa’nın en önemli ticari araç pazarlarında arka arkaya açılışlar gerçekleştiren Ford Trucks, Batı Avrupa’daki stratejik büyümesini Avusturya’ya adım atarak sürdürüyor.




Ford Trucks ve Einride, geleceğin ağır ticari araçlarını geliştirmek için protokol imzaladı


Yayın: 27-10-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Sıfır emisyonlu ulaşım çözümleri için geleceğin ağır ticari araçlarını bugünden geliştiren Ford Trucks, taşımacılık teknolojisi şirketi Einride ile iyi niyet protokolü imzaladı. Einride ve Ford Trucks, bu iş birliği ile elektrikli ve otonom araçların filolarda yer almasıyla çevre dostu ve yenilikçi lojistikte öncü rol üstlenmeyi hedefliyor. 




Ford Trucks’ın ürettiği ilk elektrikli kamyon, Pirelli R01 ile buluştu


Yayın: 21-11-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Tyre Group ve Ford Otosan’ın global ağır ticari markası Ford Trucks arasındaki güçlü iş birliği, yeni nesil ağır ticari araçlarda devam ediyor. Ford Trucks’ın ürettiği ve Hannover IAA’da lansmanını gerçekleştirdiği ilk elektrikli kamyonunda 315/70R22.5 ölçüsünde Pirelli lastikleri kullanıldı.




Ford Trucks, Avrupa açılımına Arnavutluk ile devam ediyor


Yayın: 01-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: arnavutluk ford trucks

Tüm Avrupa’yı kapsama hedefiyle stratejik pazarlarda arka arkaya bayi açılışları gerçekleştiren Ford Trucks, Almanya, Fransa ve en son Avusturya açılışlarını takiben, Avrupa’daki büyümesini Balkanların önemli pazarlarından Arnavutluk ile sürdürüyor. 




Çelikler Holding, inşaat filosunu Ford Trucks ile genişletti


Yayın: 08-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

İnşaat ve taahhüt alanında tüm Türkiye’de faaliyet gösteren, ülkenin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Çelikler Holding, filosunu Ford Trucks İnşaat Serisi’nden 110 adet 4142 XHD ile genişletti. Holdingin filosunda bundan önce de 164 adet Ford kamyon bulunuyordu.




Ford Trucks, 2022 yılını ülke genişlemesini Estonya ile tamamladı


Yayın: 30-12-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Ford Trucks, Avrupa pazarına adım atarak büyümesini sürdürüyor. Kuzey ülkelerine açılımda stratejik öneme sahip olan Estonya ile Ford Trucks, Avrupa genelinde 46 pazara ulaştı.




Ford Otosan’ın global markası Ford Trucks’ta üst düzey görev değişimi



Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı görevine Ford Trucks Uluslararası Pazarlar Direktörü olarak görev yapmakta olan Emrah Duman atandı.